1

ILA Brass Band

Ila Brass Band (IBB) er et brassband som holder til i Trondheim. Ensemblet ble stiftet i 1972, og har i over førti år representert det ypperste av kulturlivet i Midt-Norge. Nå kommer de til Kuben!

IBB ble stiftet av gode musikervenner for førti år siden, og består i dag av det som kalles en standard brassbandbesetning på ca. 30 musikere. Ensemblet har sitt navn fra bydelen Ila i Trondheim, men består i dag av musikere bosatt i hele Trondheimsregionen. Trondheims brede studietilbud har ført til at IBB er rikholdig sammensatt av musikere fra alle Norges landsdeler, og ensemblet har utviklet seg til å bli et samlingspunkt for ambisiøse musikere i regionen - dyktige amatører, musikkstudenter og ferdig utdannede musikere.

IBB har gjennom årenes løp befestet sin posisjon som et av landets fremste og mest stabile brassband. Ensemblet har gjennom de siste drøyt tyve år vært, og er fortsatt, blant landets fremste. Ila Brass Band leverer kulturopplevelser av høy og profesjonell kvalitet, og som ett av regionens beste amatørensembler er IBB også forbilder for unge messingblåsere og perkusjonister.

 

Arrangør: Grong Musikkforening

_
_
_